Šešelj u Nišu: Na izborima SPS, SNS i SRS, ostale je formirao Vučić

Izvor: JužneVesti.com, 31.Maj.2020, 19:55

Šešelj u Nišu: Na izborima SPS, SNS i SRS, ostale je formirao Vučić

Na jugu Srbije, u, kako je rekao, inspekciji lokalnih odbora, danas je boravio lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj. On se sa građanima susreo u centru Niša u Obrenovićevoj ulici, a po njegovim rečima, problemi u niškom odboru su rešeni i spremno dočekuju izbore. Na skupu ih je bilo desetak.

Šešelj je najpre posetio Toplički okrug, gde su u Blacu, Žitorađi i Kuršumliji predate liste za lokalne izbore, dok se narednih dana očekuje da se preda i u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Prokuplju, a u Niš je došao, kako je rekao, u inspekciju da vidi kako radikali stoje sa listama. Ne menjaju program 30 godina; foto; Vanja Keser/JV

Odlučili smo da u ovoj kampanji ne držimo velike skupove i mitinge zbog opasnosti od virusa. Kampanja je prilagođena. Svrha dolaska je obilazak svih opštinskih odbora. Neke su predate, nastojaćemo i u Svljigu i Aleksincu da izađemo na izbore, u Ražnju teško. U Nišu je bilo problema, stranka je obnovljena, svi odbori izlaze sa listama, problemi su sanirani - rekao je Šešelj.

On je dodao da na predstojeće izbore idu 3 ozbiljne stranke - SPS, SNS i SRS, a da je ostale Vučić formirao.

Ovo su sateliti da bistru vodu mute. Zamislili su da najviše nama oduzmu glasove - rekao je lider radikala.

I na ovim izborima radikali će izaći sa standardnim programom koji imaju unazad 30 godina, a jedna od strateških tačaka pred ove izbore je, kažu, ukidanje javnih izvršitelja. Žele da budu deo vlasti u Nišu; foto: Vanja Keser/JV

Svesni smo da je SNS sada najjači, da ne možemo da ih skinemo sa vlasti. Spremamo se da opet budemo opozicija, rekao je Šešelj.

Radikali su do sada participirali u vlasti u svim niškim opštinama i Gradu, a kako je njihov lider poručio, želja je da budu u vlasti u što više opština.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Izbori

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.