Šešelj traži konferenciju za štampu

Izvor: Beta, 17.Apr.2012, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj traži konferenciju za štampu

HAG, 17. aprila 2012. (Beta) - Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je u utorak pred Haškim tribunalom da nije kriv po dopunjenoj trećoj optužnici za nepoštovanje suda i rekao je da mu je zd..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj uporedio sebe sa Galilejem

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2012

HAG - Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas pred Haškim tribunalom da nije kriv po dopunjenoj trećoj optužnici za nepoštovanje suda i rekao je da mu je zdravlje svakog dana sve gore, jer zapadne obavještajne službe nastavljaju da ga "postepeno ubijaju".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Šešelj odbacio optužnicu za nepoštovanje suda

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Apr.2012, 00:46

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjasnio se danas pred švajcarskim sudijom Stefanom Trekselom da se ne osjeća krivim po novoj optužbi iz treće izmijenjene optužnice, koja ga tereti za nepoštovanje suda, zato što je odbio da sa svog vebsajta ukloni četiri knjige čiji je...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.