Šešelj se oglasio posle novog napada iz Haga: Goniću ih do kraja, imam jake adute za to!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj se oglasio posle novog napada iz Haga: Goniću ih do kraja, imam jake adute za to!

Predsednik SRS Vojislav Šešelj rekao je za portal Srbija Danas da je nova odluka veća Teodora Merona da mu se ne dozvoli pravo na žalbu protiv osuđujuće presude protivpravna

- Ja još nisam dobio tu odluku, ali sam video u medijima o čemu se radi. Ta odluka je protivpravna, ali ja ne odustajem i koristiću vanredni pravni lek, a Teodor Meron ide u pi*du materinu - izjavio je Šešelj.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />On je istakao da u svim državama kontinentalnog prava u kojim je ostavljena mogućnost da neko drugostepeno bude osuđen (posle oslobađanja u prvom stepenu) dozvoljeno i pravo na žalbu.

Podsetimo, sudski Mehanizam u Hagu odbio je Šešeljev zahtev da mu se omogući da uloži žalbu na presudu kojom je osuđen na 10 godina zatvora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.