Šešelj kod Vučića: Kao da se vidimo prvi put

Izvor: B92, 07.Jun.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj kod Vučića: Kao da se vidimo prvi put

Beograd -- Lider SRS Vojislav Šešelj izjavio je da je mandataru za sastavljanje nove vlade Aleksandru Vučiću preneo da neće biti deo buduće vlade.

Šešelj je novinarima u parlamentu rekao da je odmah na početku razgovora Vučiću saopštio da je SRS spremna na saradnju i koalicioni sporazum pod uslovom da on i njegova vlada napuste politiku učlanjenja u EU i preorijentišu se na integraciju s Rusijom.

"Za sve bi se moglo naći rešenje ako odustane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od EU i na tome sam insistirao. To je među nama provalija koja se ne može prevazići bez promene vladine politike", preneo je Šešelj, primetivši da je Vučić takvim stavom, prema njegovim rečima, bio razočaran.

S Vučićem je, kako je naveo, razgovarao o raznim temama, uglavnom ekonomskim, a mandatar mu je, dodao je, izložio suštinu ekonomske politike buduće vlade, o kojoj će se Šešelj izjasniti nakon podnošenja ekspozea u skupštini.

Upitan kako je doživeo susret s Vučićem nakon osam godina, Šešelj je rekao da je izgledalo kao da se prvi put sreću i upoznaju.

Šešelj je rekao i da na sastanku nije bilo reči o prošlosti.

Kandidat za predsednika vlade Aleksandar Vučić završio je konsultacije i s liderom radikala Vojislavom Šešeljem, s kojim je razgovarao oko 50 minuta.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj: Kao da smo prvi put pričali

Izvor: RTS, 07.Jun.2016

Lider SRS-a Vojislav Šešelj rekao je da je mandataru za sastav nove vlade Aleksandru Vučiću preneo da neće biti deo buduće vlade. . Šešelj je novinarima u parlamentu rekao da je odmah na početku razgovora Vučiću...

Nastavak na RTS...

Šešelj: SRS spremna na saradnju ukoliko se napusti politika EU

Izvor: Beta, 07.Jun.2016

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da je mandataru za sastav nove vlade i lideru Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandru Vučiću rekao da je SRS spremna za saradnju ukoliko se napusti politika učlanjivanja Srbije u EU."Ja sam odmah na početku razgovora saopštio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.