Šešelj kandidovao ženu Jadranku za predsednika Srbije?!

Izvor: BKTV News, 06.Apr.2012, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj kandidovao ženu Jadranku za predsednika Srbije?!

Lider SRS-a doneo odluku da umesto Aleksandra Martinovića radikale na predsedničkim izborima predstavlja njegova supruga. Dragan Todorović tu odluku demantuje i kaže da je za njega Martinović i dalje predsednički kandidat.
Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, odlučio je da će kandidat te stranke za predsednika Srbije biti Jadranka Šešelj, njegova supruga!
Međutim, u SRS-u kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da je kandidat te partije za predsednika i dalje Aleksandar Martinović.
Haški optuženik je, navodno, svoju odluku već saopštio stranačkim organima SRS-a. Očekuje se da će ovaj potez biti ozvaničen već danas i da će Jadranka biti javno predstavljena kao kandidat SRS-a.
Međutim, šef poslaničke grupe SRS Dragan Todorović kaže da je Martinović i dalje kandidat radikala. On “ne pridaje mnogo značaja tome šta piše na tarabama”.
- Što se mene tiče, ja ostajem pri tome da je Martinović kandidat za predsednika – rekao je Todorović.
Ukoliko je Šešelj zaista doneo ovakvu odluku, to će biti veliko iznenađenje, pogotovo jer je njegova supruga Jadranka nedavno izjavila da nikada nije bila uključena u kampanju SRS-a, “pa ni sada”.
- Nemam ja šta da pričam o tome. Nisam ni mislila da bi trebalo. Da sam htela, verujem da Vojislav ne bi imao ništa protiv. Možda bi mu se i dopalo. Možda bih pridobijala neke jeftine poene, a to nikako nisam htela. Nije to u stranci nasleđe. Dovoljno sam bila angažovana u porodici – rekla je nedavno Jadranka Šešelj.
Izvor/foto: telegraf.rs
Tweet
Pogledaj vesti o: Hag,   Predsednički izbori

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.