Šešelj: Znam ko je ubio Jelenu Marjanović

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Znam ko je ubio Jelenu Marjanović

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović nerazrešeno je i godinu i po dana kasnije, a ovaj tragični događaj tema je na koju se Vojislav Šešelj često osvrće.

Upravo to je učinio i pred gostovanje u emisiji Ognjena Amidžića, kada je u razgovoru sa novinarima javno izneo svoj stav o tome, rekavši čak i ko je po njegovom mišljenju 2. aprila 2016. godine ubio Jelenu Marjanović.

- Cela porodica je umešana. Nema sumnje nikakve. Ja sam ubeđen da je otac, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da bi se saznalo treba sve četvoro da budu uhapšeni. Osnovana sumnja postoji i niko me ne može ubediti, ni tužilac, ni policija, da ne postoji. I onda ih treba držati usamljene, bez dodira jedno između drugog. I, naravno, postoje metode saslušanja, gde će neko da pukne, sigurno - rekao je Šešelj.

- Mislim da u prvi mah policija tome nije pridala baš veliku ozbiljnost, da su mislili da će to lako da završe. I to je izgledalo lako. Međutim, suočili su se sa monstrumima - rekao je Šešelj.

Na pitanje odakle njemu sve te informacije, te da li je njegov lični stav da je umešana cela porodica, Vojislav je rekao:

- Nemam ja baš potpune informacije, ali ja sam pravnik. Izučavao sam penologiju, kriminalistiku, kriminologiju... Imam i zatvorskog iskustva mnogo - objasnio je.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.