Šešelj: Vreme je da se ponovo menja vlast

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Vreme je da se ponovo menja vlast

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas, na predizbrnom mitingu radikala u Novom Sadu, da je došlo vreme da se ponovo menja vlast u Srbiji.

On je rekao da je došlo vreme da vlast preuzmu "srpski radikali" i ocenio da će na predstojećim izborima doći do polarizacije na one koji su za integraciju sa Rusijom i na one koji su za ulazak u Evropsku uniju.

"Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ozbiljnih stranaka jedino je SRS za integraciju sa Rusijom, svi ostali su za Evropsku uniju koja nam je otela Republiku Srpsku Krajinu i koja hoće da nam otme Vojvodinu, da proglasi Vojvodinu republikom, pa da onda kaže da u isto vreme u EU ulaze Republika Srbija, Republika Vojvodina i Republika Kosovo, mi srpski Radikali to nećemo dozvoliti", rekao je Šešelj.

"Kada formiramo prvu radikalsku vlast od vremena Milana Stojadinovića, prvo što ćemo uraditi, ući ćemo u vojni savez sa Rusijom, Belorusijom, Kazahstanom i Jermenijom i našim prijateljima ćemo reći da nemamo novca da kupimo njihove raketne sisteme S-500, ali da im dajemo mogućnost da te sisteme instaliraju po Srbiji i da pošalju svoje oficire koji će obučiti naše vojne strešine da rukuju tim sistemima, jer braneći nebo nad Srbijom oni ujedno brane i nebo nad Rusijom", izjavio je lider radikala.

Prolazak učesnika mitinga Bulevarom Mihajla Pupina izazvao je blokadu saobraćaja.

Autor: Tanjug

Foto: D.K. i Z.E.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.