Šešelj: Bila bi kosmička pravda da Tadić bude izručen SAD zbog paljenja ambasade

Izvor: Danas, 06.Mar.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Bila bi kosmička pravda da Tadić bude izručen SAD zbog paljenja ambasade

Srpska radikalna stranka podnela je Ustavnom sudu inicijativu za ocenu ustavnosti Zakona o potvrđivanju ugovora sa SAD o izručenju, budući da se tim aktom Srbija stavlja u neravnopravan položaj, rekao je Vojislav Šešelj, lider radikala na konferenciji za novinare. Članak Šešelj: Bila bi kosmička pravda da Tadić bude izručen SAD zbog paljenja ambasade se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Primena novog zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju

Izvor: Danas, 07.Mar.2019, 13:45

Saobraćajni inspektori u Prokuplju svakodnevno kontrolišu primenu novog Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, posebno kada je u pitanju prevoz putnika taksi vozilima i linijskim prevozom. Članak Primena novog zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.