ŠEŠELJU STIGLA NEOČEKIVANA PORUKA IZ HAGA! Uželeo sam se sučeljavanja sa haškim istražiteljima

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 09:56

ŠEŠELJU STIGLA NEOČEKIVANA PORUKA IZ HAGA! "Uželeo sam se sučeljavanja sa haškim istražiteljima"

Predsednik SRS Vojislav Šešelj trebalo je da se pojavi u petak u 9 časova na saslušanju pred istražiteljima Haškog tribunala u Tužilaštvu za ratne zločine.

Kako se saznaje, saslušanje je ipak odloženo za septembar.

Naime, osam državljana Srbije haški istražitelji žele da ispituju o navodnom “kršenju pravilnika o neobelodanjivanju tajnih podataka i identiteta zaštićenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svedoka”.

- Uželeo sam se sučeljavanja sa haškim istražiteljima, tj. inkvizitorima. Što se tiče odlaska u Hag, već sam rekao da su me jednom nasilno i protivpravno izbacili iz Haga i da se zbog toga tamo više nikada neću vratiti - rekao je Vojislav Šešelj ranije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.