Radikali potpisali otvoreno pismo podrške Nikolasu Maduru (VIDEO)

Izvor: Beta, 13.Feb.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali potpisali otvoreno pismo podrške Nikolasu Maduru (VIDEO)

Poslanička grupa Srpske radikalne stranke (SRS) potpisala je danas u ambasadi Venecuele u Beogradu otvoreno pismo podrške venecuelanskom predsedniku Nikolasu Maduru.Otvoreno pismo potpisalo je 22 poslanika SRS u kojem se navodi da pružaju "moralnu podršku" Maduru i narodu Venecuele.Potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta rekla je da "SRS i Vojislav Šešelj stoje uz narod Venecuele i predsednika te zemlje Nikolasa Madura" i da žele da "pomognu u ovom teškom trenutku".U Venecueli već duže vremena traje kriza, a dostigla je vrhunac kada se lider opozicije Huan Gvaido, koji podršku dobija iz SAD i Evrope, samoproglasio za predsednika zemlje.Radeta je navela da je Srbija "pretrpela isto zlo od strane NATO i SAD"."Iskreno se nadam da ćete imati pomoć Rusije i Kine, mi smo vam moralna podrška", rekla je Radeta i dodala su otvoreno pismo potpisali u "dubokom uverenju da će Maduro i narod Venecuele izdržati sve ovo".Ona je rekla da se nada da će "pobediti slobodarske zemlje i da je narod Venecuele svoji na svome"."Hvala što ste nam ukazali čast i prisustvovali našoj stranačkoj slavi juče", rekla je Radeta i prenela pozdrave predsednika SRS Vojislava Šešelja, koji je bio sprečen da danas prisustvuje.Ambasadorka Dija Nader de el Andari zahvalila je radikalima na pozivu za ...
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Radikali u ambasadi Venecuele pružaju podršku režimu Madura

Izvor: Danas, 13.Feb.2019

Narodni poslanici Srpske radikalne stranke posetili su danas ambasadu Venecuele Oni su ovom posetom želeli da pruže podršku režimu Nikolasa Madura, saopštila je Srpska radikalna stranka. Članak Radikali u ambasadi Venecuele pružaju podršku režimu Madura se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.