OGLASIO SE ŠEŠELJ O ZEMLJOTRESU U ZAGREBU: Ono što je vojvoda rekao mnogi nisu očekivali

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2020, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE ŠEŠELJ O ZEMLJOTRESU U ZAGREBU: Ono što je vojvoda rekao mnogi nisu očekivali

Predsednik Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj je prokomentarisao tragediju koja je zadesila Hrvatsku u nedelju ujutru, ali i ostale, nažalost, mračne teme.

Za početak, objasnio je da ne treba mešati politiku i elementarne katastrofe.

- Žao mi je kad god se desi zemljotres u bilo kojoj državi, nevino civilno stanovništvo strada. Elementarne katastrofe treba odvajati od politike. Žao mi je civila, posebno dece kad stradaju... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - izjavio je Šešelj.

Kada je reč o vanrednom stanju u Srbiji, vojvoda danas nije iskoristio priliku da ode u nabavku, od četiri do sedam ujutru.

- Meni žena nije dozvoljavala da idem u nabavku ni kad nigde na pomolu nije bilo opasnih virusa - u svom stilu je prokomentarisao Šešelj.

Šešelj je opisao kako provodi dane u izolaciji.

- Ja sam u radnoj atmosferi, radim i ne dangubim. Nije mi prvi put da sedim i da radim i da to traje danima. Ocenjivaćemo mere Vlade prema njihovoj efikasnosti kad se sve ovo završi. Srećom do sada nismo imali mnogo žrtava, kako je pogodilo neke druge zemlje - rekao je Šešelj.

- Nemam ličnih problema nikakvih, proživljavam ono što proživljava čitava nacija - zaključio je Šešelj.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Zemljotres

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.