Kfor upao na sever Kosova sa OPAKIM planom! ŠEŠELJ ODMAH REAGOVAO! Otkrio NATO podvalu Srbiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor upao na sever Kosova sa OPAKIM planom! ŠEŠELJ ODMAH REAGOVAO! Otkrio NATO podvalu Srbiji!

Više od 45 vozila Kfora ušlo je, na sever Kosova i Metohije, nešto pre 10.00 časova, a kreću se u koloni i, prema informacijama sa terena, idu u pravcu Leposavića, a predsednik SRS Vojislav Šešelj smatra da se radi o akciji da bi se sprečila intervencija srpske vojske na formiranje tzv. "Vojske Kosova"

Šešelj je u Jutarnjem programu televizije Hepi rekao da misli da se ne radi o intervenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja ima za cilj sprečavanje upada "vojske Kosova" na sever pokrajine.

Voditelj Milomir Marić, upozorio je da bi sukob srpske vojske sa Kforom bio svetu prikazan kao napad na NATO.

Podsećamo, pored borbenih vozila, pripadnici Kfora nose i opremu za blokade i pravljenje barijera, poput građevinskih mašina, bagera, kolutova žica.

Pokreti Kfora na severu dolaze u trenutku već podignutih tenzija nakon poteza koje Priština povlači mimo EU, a posebno uoči namere da sutra donese odluku o formiranju vojske Kosova, uz otvorenu podršku zapadnih centara političke i vojne moći.

Komandant združenih snaga NATO u Napulju, admiral Džejms Fogo, juče je rekao da je formiranje vojske nešto o čemu "suvereno odlučuje"Priština.

U tom kontekstu, prisustvo Kfora na severu, posebno sastav i oprema vozila, ukazuje na strahovanje od moguće reakcije Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Posle upada KFOR-a na sever Kosova, predsednik Vučić se obratio naciji! SITUACIJA DRAMATIČNA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018

Više od 45 vozila KFORA-a ušlo je, na sever Kosova i Metohije, nešto pre 10.00 časova..Povodom novonastale situacije na KiM u 12.30 sati obratio se predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je govorio i o ostalim aktuelnim dnevno-političkim temama...ISPITIVALI GA 18 SATI! Bivšeg pripadnika OVK...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.