GDE JE NESTAO VOJISLAV ŠEŠELJ?! Lider radikala otišao U ILEGALU, a sada je NAJAVIO SENZACIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE JE NESTAO VOJISLAV ŠEŠELJ?! Lider radikala otišao U ILEGALU, a sada je NAJAVIO SENZACIJU

Lider SRS-a Vojislav Šešelj izaći će sutra iz medijske ilegale i posle dužeg vremena pojaviti se u jednoj televizijskoj emisiji.

Celo leto Šešelj nije mrdao iz Batajnice, a vreme je provodio uglavnom tako što je boravio u debeloj hladovini svog dvorišta tik pored bazena i pisao... Niko ga, kaže, od kolega političara nije dovoljno izbacivao iz takta da bi poželeo da se oglasi na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama i ospe paljbu po njemu...

- Ja sam čovek koga je teško iznervirati, a niko mi nešto nije bio ni inspirativan pa da ga opletem. Iako sam bio kod kuće, moje leto je bilo radno. Ozbiljno sam se spremao za Sajam knjiga jer je to, kao što znate, jako važan događaj za mene. Trudio sam se da pre Sajma završim moju knjigu o Srebrenici, prvi tom, a drugi i treći sam već objavio. Ali sada se lagano vraćam i u emisije i u Skupštinu uskoro - kaže Šešelj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.