Izvor: JUGpress.com, 06.Jun.2020, 09:00

U Vlasotincu radikali na šestom mestu na glasačkom listiću

VLASOTINCE

U prevečerje poslednjeg dana za predaju listi za predstojeće izbore u Vlasotincu je pod rednim brojem 6.prijavljena lista ,,Srpska radikalna stranka – dr. Vojislav Šešelj”.

Kako nas je obavestio Aleksandar Jović, predsednik Opštinske izborne komisije, komisiji su na uvid predstavnici ove stranke predali spisak od 569 potpisnika, od čega je 459 validnih, što znači da će participirati u trci za 15 odbornička mesta u lokalnom vlasotinačkom parlamentu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Po svemu sudeći kako je nam rekao Jović, ovo je po svemu sudeći i konačan spisak stranki i pokreta koji će u Vlasotincu izaći na izbore 21.juna.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.