Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Nov.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Potreban odgovor na pitanje da li je Krušik robu prodavao ispod cene

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da je potrebno da se pruži objektivan i istinit odgovor na pitanje da li je vojna fabrika Krušik iz Valjeva prodavala bilo kojoj privatnoj firmi svoje proizvode ispod cene proizvodnje ili ispod cene po kojoj ga prodaje Jugoimport SDPR-u.

"To je suštinsko pitanje i mi još nemamo odgovor na njega", rekao je Šešelj na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

On je ocenio da SDPR, kao javno preduzeće, mora imati prednost prilikom trgovine naoružanjem.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj: Potreban odgovor na pitanje da li je Krušik robu prodavao ispod cene

Izvor: Danas, 14.Nov.2019

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da je potrebno da se pruži objektivan i istinit odgovor na pitanje da li je vojna fabrika Krušik iz Valjeva prodavala bilo kojoj privatnoj firmi svoje proizvode ispod cene proizvodnje ili ispod cene po kojoj ga prodaje Jugoimport...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.