Šešelj: Nadam se da će Pančevo iz redova SRS imati po jednog republičkog i pokrajinskog poslanika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020, 18:13

Šešelj: Nadam se da će Pančevo iz redova SRS imati po jednog republičkog i pokrajinskog poslanika

Srpska radikalna stranka je zadovoljna brojem prihvaćenih lokalnih lista i stanjem u stranci, izjavio je danas u Pančevu Vojislav Šešelj, predsednik radikala.

On je tokom dana obišao jedan broj opštinskih odbora u čitavom Banatu radi kontrole spiska kandidata na lokalnim izborima i članova biračkih odbora.

„Zadovoljni smo brojem od 120 proglašenih lokalnih lista među kojima je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i petnaestak koalicionih. Nadamo se da će Pančevo iz redova SRS-a imati po jednog republičkog i pokrajinskog poslanika“, rekao je Šešelj.

On je dodao kako su radikali spremni da uđu u lokalnu vlast svuda gde pređu cenzus, da su otvorenu za takvu saradnju i na pokrajinskom nivou, ali da će na republičkom nivou ostati u opoziciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.