Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boston gloub: I Šešelj podržava Trampa

BEOGRAD - Kontroverzni kolumnista američkog "Boston Globa" Aleks Beam svrstao je Vojislava Šešelja na listu VIP licnosti koje podržavaju predsjedničkog kandidata Republikanske stranke Donalda Trampa, prenosi današnji "Blic".

"Upoznajte glavnog čoveka koji pruža podršku Trampu - Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne strake (SRS) iz Srbije, kojem se sudi za ratne zločine. Znate šta je njima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dvojici zajedničko? Uvredljive izjave o Muslimanima, a Šešelj će pomoći i da srpski Amerikanci glasaju za Trampa", napisao je Beam u svojoj kolumni.

Beam piše da je Trampu podršku u trci za predsjednika SAD-a pružio veoma neelitan klub oportunista, drugorazrednih likova, za koje važe vicevi "gdje su sada?", a koje on naziva "Klub muškaraca i žena sa lošom frizurom".

Na njegovoj listi su se tako našli košarkaš Denis Rodman, Hulk Hogan, kako on kaže propali glumci Stiven Boldving i Gari Bjusi i kako kaže oni "kojima neće stići da se ruga ponaosob": roker Ted Nugent, kantri pjevačica Loreta Lin, ćerka pokojnog glumca Džona Vejna Aisa, bokser Majk Tajson i ostali.

Kontroverzni autor tekst završava porukom VIP licnostima koja glasi:

"Čestitke svima! Vaše šanse da budete pozvani na inaguraciju 2017. su slićne šansama za osvajanje Nobelove nagradu za eksperimentalnu fiziku. Do tada, uživajte u kampanji! - navodi Beam.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.