Stojković za RTS: Težak trenutak za Srbiju, otišao je veliki Radomir Antić

Izvor: RTS, 07.Apr.2020, 17:46

Stojković za RTS: Težak trenutak za Srbiju, otišao je veliki Radomir Antić

Vladimir Stojković se oprostio od Radomira Antića, vidno potrešen uspeo je da se zahvali Misteru na svemu što ga je naučio.
"Sigurno je da se radi, prevashodno, o jednom jako, jako dobrom čoveku, najvećem treneru na ovim prostorima. Zaista nemogu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da opišem svoju bol njegovim odlaskom. Mogu slobodno da kažem da je otišao jedan deo mene."

"Težak je ovo trenutak za celu Srbiju, otišao je jedan veliki Radomir Antić, koji je naučio ne samo mene nego i sve nas kako se gleda fudbal. Da stvari zovemo svojim imenon, ono što je on voleo da kaže na našim sastancima."
„Mister počivaj u miru, mnogo te volime i nek te anđeli čuvaju", rekao je Vladimir Stojković.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milijaš za RTS: Milijaš: Antić se nije bavio fudbalom, on je živeo fudbal

Izvor: RTS, 07.Apr.2020

Nenad Milijaš gubitak mentora Radomira Antića nije mogao rečima da opiše. Dugo je radio i živeo sa njim i svaki trenutak proveden sa Misterom smatra neprocenjivim iskustvom. . „Nakon sinoćnjeg saznanja da nas je napustio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.