Stojković: Partizan familija, u Zvezdi poluklanovi

Izvor: Sportske.net, 31.Dec.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: "Partizan familija, u Zvezdi poluklanovi"

Zanimljivo poređenje napravio je golman koji je u karijeri nastupao za oba "večita" rivala.

Mnogo se prašine podiglo zbog nedavnih izjava koje je Vladimir Stojković dao u intervjuu za portal "Mondo". Očekivano, navijači Partizana su "potpisali" sve što je rekao, dok su sa "Marakane" i "Čaira" stigle negativne reakcije.

Golman crno-belih ostao je pri stavovima koje je izneo, a to potvrđuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i njegova izjava data "Večernjim novostima".

"Imam želju da ostanem i da se borim da pronađemo svetlo na kraju tunela. Znam da neće biti lako i da ćemo možda morati da sačekamo nekoliko godina", rekao je Stojković.

Ovakve izjave mogu da raduju navijače Partizana jer Vladimir Stojković spada u dokazane borce koji nisu posrtali ni onda kada je bilo najteže, a dobro je poznato kroz kakav je "pakao" prošao srpski golman u jednom delu karijere.

Stojković je objasnio kako je posle prelaska u Partizan i incidenta u Đenovi izgledao njegov život.

"Prvih šest meseci se nisam ni kretao. Nekih godinu i po sam se držao odluke da ne reagujem, da trpim sve, a onda sam prelomio da je dosta. Uvek sam bio ljubazan i gledao da nikoga ne uvredim, a često sam dolazio kući sa osušenom pljuvačkom na jakni. Gazili su me onako u prolazu, pa se ja izvinim zbog toga. Sve se otelo kontroli i nije se smanjivalo sa prolaskom vremena", rekao je Stojke.

Ono što će posebno obradovati navijače Partizana, a sigurno je i da će izazvati negativnu reakciju pristalica Crvene zvezde jeste poređenje koje je Stojković napravio.

"Posle godinu dana sam video i shvatio sve. Partizan je mnogo familijarniji unutra od Zvezde. Dešavalo se da nas po 10-15 ne izlazi iz hotela dva dana, iako smo slobodni. Igramo karte, zuce, ne znam šta sve ne. U Zvezdi bi za sve neko hteo da te ima u šaci, postojali su nekakvi poluklanovi", objasnio je golman crno-belih.

Svoj stav o reprezentaciji Stojković nije menjao ni ovoga puta, već je poručio da je uvek dostupan za Srbiju i da se podrška "Orlovima" ne dovodi u pitanje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.