Stojković: Moram da branim protiv Dinama i za reprezentaciju

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2017, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: Moram da branim protiv Dinama i za reprezentaciju

„Biću spreman“, uverava golman Partizana

Briga, pa ohrabrenje za navijače Partizana. Vladimir Stojković iz predostrožnosti nije branio na gostovanju Radu u nedelju veče, ali bi, kako kaže, trebalo da čuva gol crno-belih od naleta napadača kijevskog Dinama u drugom kolu Lige Evrope (četvrtak, 21.05, TV Arena sport 1).

Povratnik u Humsku 1 „skinut“ je iz početnih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 11 na Banjici, jer se tokom zagrevanja povredio i danas će biti utvrđeno da li i koliko mora da pauzira.

Pre dva dana osetio sam bol u zadnjoj loži. Nezgodno sam stao...“, preneo je Sportski žurnal Stojkovićeve reči posle meča.

MOZZART kvote --->>> 6515 Partizan - Dinamo Kijev 1 (3,80), X (3,35), 2 (2,05)

Uz uverenje isksnog golmana da će u jednom od zahtevenijih evropskih izazova biti na raspolaganju treneru Miroslavu Đukiću, ali i selektoru Slavoljubu Muslinu za završnicu mundijalskih kvalifikacija.

„Nadam se da će sve biti u redu. Biću spreman“.

Na dodatno pitanje da li će da brani već u čevrtak, Vladimir Stojković je uzvratio optmistički:

„Moram“.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.