Stojke neraspoložen: Veliki je to protivnik

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojke neraspoložen: "Veliki je to protivnik"

Nije imao previše reči nakon utakmice na "Vodafon areni" Vladimir Stojković.

Prvi golman Partizana i čovek koji je izostavljen sa poslednjeg spiska selektora Srbije Mladena Krstajića, Vladimir Stojković, nije imao previše reči nakon utakmice na "Vodafon areni" koju je Partizan izgubio rezultatom 3:0.

Dakle, nakon nerešenog rezultata u Beogradu gde je bilo 1:1, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bešiktaš ide u Ligu Evrope.

"Ne mogu da ocenim šta nam je nedostajalo. Oni su bili jači, jednostavno. Veliki je to protivnik. Imaju jasan cilj. Mi smo izgubili i idemo dalje", rekao je Stojković.

Crno-beli se na čelu sa Batom Mirkovićem koji je doživeo prvi neuspeh na klupi Partizana, okreću domaćim takmičenjima, prvenstvu i kupu, imaju daleko više vremena da se pripreme i da krenu u osvajanje duple krune.

Da li je to moguće pored Crvene zvezde koja je u Ligi šampiona?
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.