SKENER MAXBETSPORTA Asano će da poljubi Miletića u ćelu

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKENER MAXBETSPORTA Asano će da poljubi Miletića u ćelu

Vladimir Stojković – Prvu ozbiljniju intervenciju je imao u 58. minutu. Do tada je praktično bio besposlen. Međutim, u finišu je postalo mnogo opasnije po iskusnog golmana. Kod gola Moldea nije ništa mogao, jednostavno je to bio splet nesrećnih okolnosti. Posle toga je imao dve sjajne intervencije, mada je u 85. minutu ispustio loptu. Ipak, bio je dovoljno pribran da je ponovo uhvati. Ocena: 7. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Nemanja Miletić – Junak Partizana, spasao je evropsku sezonu crno-belih! Desni bek našeg predstavnika je u 80. minutu posle košarkaške akcije savršeno skočio i zakucao loptu u mrežu. U tom trenutku su svi navijači Partizana želeli da mogu da ga poljube u ćelu. I pre pogotka je imao jednu priliku da zatrese mrežu, sredinom drugog poluvremena, ali tada nije zahvatio loptu baš idealno. Nema veze, ovako je slađe. Ocena: 8,5.
Bojan Ostojić – Zauzeo je mesto u poslednjoj liniji crno-belih i odmah pokazao da je sa njim mnogo lakše. Bio je siguran u skoku, mirno je rasčišćavao sve neprijatne situacije. Dva puta je zabrinuo “grobare” pošto je ostajao na zemlji posle grubljih faulova. Ipak, izdržao je do kraja. Ocena: 7,5.
Strahinja Pavlović – Imao je sreće Pavlović u 85. minutu što je Stojković odbranio. Ispao je mladi štoper crno-belih previše lako, na prvom koraku. Izuzev toga veoma kvalitetno veče Pavlovića u Moldeu. Nekoliko puta je izneo loptu na protivničku polovinu i tako ubrzao napad crno-belih. Ocena: 7.
Slovodan Urošević – U 68. minutu je mogao da bude junak, kao u Beogradu. Zaboravili su ga Norvežani, ostao je sam i kada je dobio loptu od Tošića. Ušao je u šesnaesterac, mogao je da šutira ili da centrira, a odradio je ono najgore – nešto između ta dva. Posle toga je jednom ispao iz linije, zaleteo se i pogrešio. To igrači Moldea nisu umeli da kazne. Ocena: 7.
Saša Zdjelar – Najbolji igrač veznog reda od startera Partizana. Odličan je bio kada je lopta bila u njegovom posedu. Pravovremena dodavanja, mirno prenošenje lopte. Malo je nedostajalo da u prvom poluvremenu postigne atraktivan gol, ali je čuvar mreže Moldea fenomenalno odbranio. Ocena: 8.
Aleksandar Šćekić – U drugom poluvremenu je nekoliko puta morao da zatvara rupe u poslednjoj liniji. To mu je uostalom i posao, koji je ovog puta dobro odradio. Nije Molde stvorio puno prilika iako je od početka meča morao da juri rezultat. Zasluge za to idu svim defanzivnim igračima, pa i crnogorskom internacionalcu. Kod gola crno-belih je napravio sjajan blok za Miletića. Ocena: 7,5.
Zoran Tošić (do 83. minuta) – Veliku grešku je napravio u 16. minutu, kada je dodao Norvežanima loptu ispred svog šesnaesterca. Srećom, spetljali su se domaći, pa to nije kažnjeno. Kasnije je podigao nivo igre, a u finišu je upisao i asistenciju kod gola Miletića, pošto je on izveo korner. Asistirao je i Uroševiću pre toga, ali levi bek to nije iskoristio tako dobro. Ocena: 7,5.
Sejduba Suma (do 67. minuta) – Nije mnogo pokazao u Norveškoj. Kao da se mučio sa kontrolom lopte na veštačkom terenu. Partizan nije bio previše opasan sa njim na terenu, a to ide na dušu glavnog plejmejkera ekipe. Ocena: 6,5.
Takuma Asano (Foto: Starsport)

Takuma Asano – Japanac je mogao da bude tragičar osvajača Kupa Srbije u Norveškoj. Pre gola Moldea je bio jako neoprezan, odigrao je rukom nadomak svog šesnaesterca, a posle slobodnog udarca je savladan Stojković. Moraće da se zahvali Miletiću što se neće dugo pričati o tome. Iznudio je nekoliko faula svojom brzinom, kao i jedan žuti karton. Ipak, nedostajalo je konkretnosti u njegovoj igri. Ocena: 6,5.
Umar Sadik (do 69. minuta) – Bio je neprezan u uvodnoj fazi utakmice i nepotrebno je dobio žuti karton. Ponovo, kao u prvom meču, nije odigrao dobro. Teško je ulazio u šanse, nije znao šta će sa loptom. Ocena: 6,5.
IZMENE
Bibris Natko (od 67. minuta) – Izraelac je ponovo pokazao protiv Moldea da je jako dobar plejmejker. Gotovo da nije imao greške u pasu. Ubrzao je igru crno-belih i u velikoj meri doprineo prolazu u Ligu Evrope. Biće odlično pojačanje kada bude imao dovoljno snage za 90 minuta igre. I ovako je koristan. Ocena: 7,5.
Ognjen Ožegović (od 69. minuta) – Jedan sjajan trk, dribling i potom nedovoljno snažan šut. Da je tada pogodio, bio bi junak Partizana. I ovako je ostavio dovoljno dobar utisak za vreme koje je proveo na terenu. Doprineo je izjednačenju. Možda je ovo bio njegov poslednji susret za tim iz Humske. Ocena: 7.
Aleksandar Lutovac (od 83. minuta) – Pomogao je Uroševiću u odbrani u finišu meča. Premalo vremena je bio na terenu da bi bio ocenjen.
TRENER
Savo Milošević – Cilj je ostvaren, Partizan je prošao u Ligu Evrope. Koncentracija trenera crno-belih je bila na defanzivi. S obzirom na to da su Norvežani imali malo šansi, reklo bi se da ih je dobro pročitao. Primljen gol je splet nesrećnih okolnosti, a reakcija koja je usledila je bila pozitivna. Napravio je Milošević dobre izmene, Natko i Ožegović su podigli nivo igre. Ocena: 7,5.

The post SKENER MAXBETSPORTA Asano će da poljubi Miletića u ćelu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.