Mrkela: Ponašanje Stojkovića za psihijatriju

Izvor: BKTV News, 24.Sep.2018, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkela: Ponašanje Stojkovića za psihijatriju

Funkcioner i bivši fudbaler Crvene zvezde oštro odgovorio na tvrdnje Vladimira Stojkovića, golmana Partizana, da će se odreći srpskog državljanstva zbog, kako kaže, priznatog nevažećeg pogotka Boaćija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je da je gol Ričmonda Boaćija čist, a potom ocenio da je izjava Vladimira Stojkovića, da će vratiti srpski pasoš, za psihijatriju.

"Sasvim jasno se vidi da je lopta u vazduhu prešla gol liniju pola metra, gol je čist kao suza. Kao sportista ne mogu da prihvatim ovakve izjave golmana Stojkovića, izjave zadojene mržnjom. Ovakvo ponašanje zahteva hitno lečenje, ovo je za psihijatriju", izjavio je Mrkela.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.