DANAS JE TAJ DAN: Đukić dobija ogromno pojačanje za Videoton i nastavak sezone (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Avg.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS JE TAJ DAN: Đukić dobija ogromno pojačanje za Videoton i nastavak sezone (FOTO)

Crno-beli bi trebalo da u toku dana i zvanično dobiju jedno od najvećih pojačanja ovog leta.

Posle Pantića, Miletića, Sume i Solomona, šampion Srbije je završio još jedan dobar posao pred dvomeč sa Videotonom.
Danas će se u Humsku vratiti Vladimir Stojković i obaviti sve formalnosti koje ga dele od toga da se priključi timu Miroslava Đukića
Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << papirologija je još ostala do zveničnog povratka 34-godišnjeg Vladimira Stojkovića u Partizan. Kako saznaje HotSport, Notingem Forest i srpski klub su precizirali sporazum, sledi razmena mejlova i zatim potpis iskusnog golmana, koji će imati drugi mandat u Humskoj posle 2013. godine.
Najvažnije za trenera Miroslava Đukića je da već sutra na treningu treba da bude iskusni čuvar mreže i da stane između stativa u četvrtak uveče protiv Videotona. Sledi licenciranje kod takmičaske komisije UEFA, a krajni rok za „džokera“ pred plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope je 48 časova uoči utakmice.
Posle pobede u Novom Sadu sledi evropski izazov, a Partizan ima dosta personalnih problema mada se očekuje da se oporave Uroš Đurđević i Brazilac Everton. Poznato je da Kosović neće moći da igra u Beogradu, a veliki znak pitanja stoji i za nastup u revanšu 24. avgusta.
FOTO: STARSPORT

The post DANAS JE TAJ DAN: Đukić dobija ogromno pojačanje za Videoton i nastavak sezone (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojke se odrekao polovine godišnje plate da bi prešao u Partizan!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2017

Iako još uvek nije zvanično postao novi golman Partizana, Vladimir Stojković već razmišlja o tome kako će igrati crno-beli u ovom šampionatu...Partizanu je očajnički trebao golman pred bitne utakmice sa Videotonom, a dobiće ga u vidu Vladimira Stojkovića, reprezentativnog golmana...On je dogovorio...

Nastavak na Sportske.net...

Stojković danas zvanično u Partizanu

Izvor: Večernje novosti, 15.Avg.2017, 07:09

Iskusnog čuvara mreže tokom prepodneva očekuju lekarski pregledi, posle čega će uslediti zvanična promocija u klupskim prostorijama VREME je za peto pojačanje Partizana ove sezone. Posle Pantića, Miletića, Sume i Solomona danas će opremu srpskog šampiona posle skoro...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.