Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2021, 19:24

Vladimir Stojković već zadužio opremu u Saudijskoj Arabiji

Prekaljeni golman na novom zadatku

U utorak popodne oproštaj u Zemunelu uz mnoštvo emocija, samo 24 časa kasnije u malom gradiću u srcu Arabijskog poluostrva.

Vladimiru Stojkoviću nisu stigle ni da se poslože misli posle jednog od najemotivnijih trenutaka karijere, već je morao na avion kako bi mogao da se posveti novim radnim obavezama. On je već podigao dres Al Fejhe, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kluba koji sa klupe predvodi Vuk Rašović.

✍🏻|📸

صور من التوقيع .. #الفيحاء #مع_الفيحاء pic.twitter.com/cMmleb2AKb

Prema informacijama iz Saudijske Arabije, Stojković je sa Al Fejhom potpisao ugovor na jednu sezonu, a kako klub tvrdi - u pitanju je pozajmica do kraja sezone. Podsetimo, Stojkoviću je juče u prostorijama Sportskog centra Zemunelo upriličen oproštaj na kojem je bio prisutan ceo tim.

Od saigrača je na poklon dobio tortu, uramljen dres i loptu sa svim potpisima, a velikim rečima trener Aleksandar Stanojević, šef skauting službe Ivica Kralj i trener golmana Nemanja Jovšić ispratili su prekaljenog golmana na put u Saudijsku Arabiju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.