Vučić položio venac u spomen žrtvama Holokausta

Izvor: RTS, 23.Jan.2020, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić položio venac u spomen žrtvama Holokausta

Predsednik Aleksandar Vučić položio je venac u Memorijalnom centru "Jad Vašem" u Jerusalimu, gde se održava ceremonija obeležavanja 75. godišnjice oslobođenja koncentracionog logora Aušvic.
Aleksandar Vučić je bio među brojnim svetskim državnicima koji su odali poštu i položili vence u centru Jad Vašem, a pre njega to su učinili predsednik Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vladimir Putin, a posle Vučića predsednik Francuske Emanuel Makron.

Predsednik je na Instagram profilu buducnostsrbijeav objavio video-snimak polaganja venca, na kojem se vidi da se tom prilikom rukovao sa Putinom, kao i sa Makronom sa kojim se zadržao u kraćem razgovoru.
Vučić boravi u Jerusalimu povodom održavanja 5. svetskog foruma o Holokaustu - "Sećanje na Holokaust, borba protiv antisemitizma".
Više od 40 lidera okupilo se u Jerusalimu povodom obeležavanja Međunarodnog dana sećanja na Holokaust i 75 godina od kako je Crvena armija oslobodila Aušvic, logor smrti u kojem su nacisti ubili oko 1,3 miliona ljudi, među kojima više od milion Jevreja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

STEGNUO RUKU PUTINU, PA PORAZGOVARAO SA MAKRONOM! Vučić položio venac žrtvama Holokausta u Jerusalimu! (VIDEO/FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020

Vučić je bio među brojnim svetskim državnicima... Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je danas venac u spomen žrtvama Holokausta u Memorijalnom centru "Jad Vašem" u Jerusalimu, gde se održava ceremonija obeležavanja 75. godišnjice oslobođenja koncentracionog logora Aušvic...Vučić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.