Vučić: Verujem da će biti više investicija iz Rusije u Srbiji

Izvor: BKTV News, 01.Okt.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Verujem da će biti više investicija iz Rusije u Srbiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće sutra sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom i o ekonomskim projektima.

Trgovinska razmena dve zemlje nije direktno proporcionalna snazi političkih odnos i na tome treba konkretnije raditi.

"Biće interesantnih stvari. Treba da radimo sa RŽD-om, da vidimo šta ćemo oko dispečarskog centra i održavanja naših pruga", rekao je Vučić srpskim medijima u Moskvi.

Istakao je da se priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << veliki poslovni forum u Beogradu, te da veruje da će imati podršku ruskog predsednika Putina za to, kao i da bi na tom skupu moglo da učestvuje 4.000 ili čak 5.000 ljudi iz Srbije i Rusije.

"Mnogo toga nas vezuje, ali naša trgovinska razmena nije direktno proporcionalna snazi naših političkih odnosa i na tome moramo najkonkretnije da radimo. Uveren sam da će biti više inevsticija iz Rusije u Srbiju i iz Srbije u Rusiju, da itekako imamo snage da to učinimo", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.