Vrše se pripreme za sastanak Putina i Trampa

Izvor: Vostok.rs, 19.Nov.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrše se pripreme za sastanak Putina i Trampa

Stručnjaci će u najskorijoj budućnosti početi da pripremaju agendu za susret ruskog predsednika Vladimira Putina i njegovog američkog kolege Donalda Trampa, koji će biti održan za vreme trajanja predstojećeg samita G20 u Argentini, izjavio je pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov.
Potvrdio je da namera dvojice lidera da se susret održi i dalje ostaje na snazi. Ušakov je podsetio da su Putin i Tramp već govorili na temu njihovog predstojećeg susreta, a prilikom njihovog rastanka u Parizu Tramp je rekao: „Do narednog susreta u Buenos Ajresu“. „Naš predsednik je takođe to potvrdio“, dodao je Ušakov. Samit G20 će biti održan od 30. novembra do 1. decembra u prestonici Argentine, kada se i očekuje susret Trampa i Putina u punom formatu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.