Izvor: Blic, 16.Jul.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) SUSRET GODINE Tramp i Putin posle DVA I PO SATA završili sastanak, pa otišli na ručak, čeka se epilog (FOTO, VIDEO)

Danas u Helsinkiju se održava sastanak dvojice najmoćnijih lidera sveta ruskog predsednika Vladimira Putina i američkog predsednika Donalda Trampa. Njihov sastanak je trebalo da počne u 12.15, ali je on pomeren jer je Putinov avion sleteo gotovo sat vremena kasnije nego što je bilo predviđeno.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident uoči obraćanja Trampa i Putina FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 16.Jul.2018

Novinar koji je imao akreditaciju za prisustvovanje konferenciji za medije Donalda Trampa i Vladimira Putina je izbačen iz prostorije...U direktnom televizijskom prenosu je muškarac koji se identifikovao kao novinar magazina Nejšn (The Nation) iznet...Mediji su preneli da je prethodno zamoljen da...

Nastavak na B92...

Naslovne strane za utorak, 17. jul 2018. godine

Izvor: Beta, 17.Jul.2018, 09:21

Dnevne novine na naslovnim stranama za danas najviše pišu o susretu predsednika SAD i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina u Helsinkiju, a pišu i o lošem poslovanju EPS-a, prevarama turističkih agencija i korišćenju elektronskog recepta. ALO  -  O susretu predsednika SAD i Rusije "Sastali...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.