URNEBESNO: Momče, završićeš u gulagu U SIBIRU! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO: Momče, završićeš u gulagu U SIBIRU! (VIDEO)

Društvenim mrežama kruži snimak fotografisanja mladih Rusa sa predsednikom Vladimirom Putinom. Ali, jedan momak se malo zaneo...

Foto: YouTube/screenshot/RT

Prilika da se napravi fotografija sa Vladimirom Putinom, jednim od najmoćijih ljudi na planeti, ne propušta se tek tako.

Predsednik Rusije nedavno je posetio Univerzitet >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Uralu i tom prilikom je napravljena zajednička fotografija sa studentima. Ali, avaj!

Jedan od studenata je stao u prvi red da bi za uspomenu imao sa šefom države. Problem je, međutim, u tome što je zaklonio Putina.

Ne, ne, momče, to se ne radi! Čovek iz protokola ga je uhvatio za ruku i povukao pa je "nestao iz kadra" (na njegovo mesto stala je devojka nižeg rasta).

Na društvenim mrežama se utrkuju ko će da napravi bolju šalu ovim povodom. Jedna od njih je: "Kako zaraditi put u gulag u Sibiru u jednom pravcu".



Izvor: YouTube/RT/Rusia Insight

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.