Stigla potvrda oficira za vezu Beograda i Prištine: Vozači kamiona sa slikama Putina i Vuka Karadžića pušteni posle saslušanja

Izvor: 011vodič.com, 18.Jun.2020, 22:19

Stigla potvrda oficira za vezu Beograda i Prištine: Vozači kamiona sa slikama Putina i Vuka Karadžića pušteni posle saslušanja


Vozači kamiona koji su privedeni jer su na pozadini kamiona imali fotografije Putina i Vuka Karadžića pušteni posle saslušanja.
Vozači kamiona novosadskih registarskih oznaka koje je kosovska policija u Peći privela jer su na pozadini kamiona imali fotografije Ruskog predsedsnika Vladimira Putina i Vuka Karadžića pušteni su posle saslušanja.
Kako je potvrdio Dejan Pavićević, oficir za vezu Beograda u Prištini, oni su pušteni posle davanja izjava u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << policijskoj stanici u Peći a li Putina na pozadini kamiona prekriven je ceradom.
Inače, kosovska policija je posle dojave građana koji su snimili dva kamiona koji se kreću ulicama Peći u petak popodne privela dvojicu srpskih vozača kamiona sa robom koju su vozili na KiM, i privela ih na ssalušanje.
Posle davanja izjava i prekrivanja lika Putina vozači su nastavili put, dok su žitelji Peći  grada u kojem je do 1999 godine živelo više od 30.000  a sada ih je svega desetak, ove snimke okarakterisali kao svojevrsnu provokaciju.

The post Stigla potvrda oficira za vezu Beograda i Prištine: Vozači kamiona sa slikama Putina i Vuka Karadžića pušteni posle saslušanja appeared first on 011vodic.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.