Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šta reče?" Putinova reakcija na izjavu ministra zapalila internet

Ruski predsednik Vladimir Putin zapalio je društvene mreže svojom reakcijom na izjavu ministra poljoprivrede Aleksandra Tkačova.

Na sastanku ruskih političara u Voronježu Tkačov je govorio o tome kako Nemačka na godišnjem nivou izveze tri miliona tona svinjskog mesa.

- Godišnje izvezu tri miliona tona svinjskog mesa u Kinu, Indoneziju, Japan - rekao je Tkačov, na šta je reagovao predsednik Rusije.

- Ali, Indonezija je muslimanska zemlja, tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svinetina nije dozvoljena - rekao je Putin i nasmijao se.

Tkačov se ispravio i rekao da je mislio na Južnu Koreju i nastavio da izlaže, ali je onda ponovo izazvao smeh u sali.

- U čemu je razlika - upitao je ruski ministar, misleći na razliku između Indonezije i Južne Koreje, a onda je usledila reakcija Putina koja je "zapalila" internet, kao i gromoglasan smeh u sali.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Šta reče?" Putinova reakcija na izjavu ministra tera NA PLAKANJE

Izvor: Blic, 18.Okt.2017

Ruski predsednik Vladimir Putin zapalio je društvene mreže svojom reakcijom na izjavu ministra poljoprivrede Aleksandra Tkačova...Na sastanku ruskih političara u Voronježu Tkačov je govorio o tome kako Nemačka na godišnjem nivou izveze tri miliona tona svinjskog mesa...- Godišnje izvezu tri...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.