Soči: Mladi Srbije transparentom zahvalili Putinu za migove

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soči: Mladi Srbije transparentom zahvalili Putinu za "migove"

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas, uoči zatvaranja Svetskog festivala omladine i studenata u Sočiju, da je siguran da će učesnici tog skupa "ostaviti deo srca u Rusiji", a među 30.000 učesnika bila je i srpska delegacija, koja je razvila velik Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas, uoči zatvaranja Svetskog festivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << omladine i studenata u Sočiju, da je siguran da će učesnici tog skupa "ostaviti deo srca u Rusiji", a među 30.000 učesnika bila je i srpska delegacija, koja je razvila veliki transparent s porukom zahvalnosti za ruske "migove". "Siguran sam da ćete, odlazeći iz Rusije, ostaviti ovde deo svog srca", istakao je Putin u obraćanju mladima, izrazivši uverenje da će Rusija, s druge strane, uvek živeti u njihovim srcima, prenosi Tas s.PROČITAJTE JOŠ: Putin se obratio studentu: Uštini me slobodno! Ruski predsednik je mladima, koji su iz celog sveta došli u Soči na festival, zahvalio na poverenju, primetivši da je "apsolutno neobična energija stvorena na ovom festivalu - energija mladih".PROČITAJTE JOŠ: Od Rusa tražimo "Buk" i "pancir" "Budućnost počinje ovde i sada, budućnost ste vi", poručio je Putin na engleskom jeziku. Među 30.000 učesnika bila je i srpska delegacija, koja je pred ruskim predsednikom razvila veliki transparent sa porukom zahvalnosti, za "migove" koji su u Srbiju stigli iz Rusije, navodi RTS. Festival u Sočiju trajao je sedam dana, tokom kojih su mladi iz 188 zemalja sveta imali niz diskusionih programa, predavanja i susreta sa ekspertima, visokim državnim zvaničnicima, naučnicima i profesorima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Završen 19. Svetski festival omladine i studenata u Sočiju

Izvor: RTS, 22.Okt.2017

U Sočiju je održana svečana ceremonija zatvaranja 19. Svetskog festivala omladine i studenata pod sloganom: "Za mir, solidarnost i socijalnu pravdu. Borimo se protiv imperijalizma. Poštujući našu prošlost, gradimo budućnost". Srpska delegacija učestvovala je na brojnim organizovanim forumima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.