Izvor: Blic, 30.Nov.2018, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanders: Tramp nije otkazao susret sa Putinom zbog mešanja u predsedničke izbore

Istraga o eventualnom dosluhu između kampanje predsednika SAD Donalda Trampa i Moskve verovatno podriva američke i ruske odnose, izjavila je danas portparolka Bele kuće Sara Sanders, ali je negirla da je to razlog zašto je Tramp otkazao planirani sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na samitu G20.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Samo je JEDAN RAZLOG što sam otkazao sastanak!": Donald Tramp PROGOVORIO O SUSRETU SA Putinom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018

Predsednik SAD-a Donald Tramp otkrio je zbog čega je otkazan dugo planirani sastanak sa predsednikom Ruske federacije Vladimirom Putinom..Predsednik SAD Donald Tramp potvrdio je večeras da je sastanak s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom otkazao isključivo zbog situacije nastale nakon incidenta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.