SNIMAK PUTINA OBIŠAO SVET: Nakon njega svi govore o zdravstvenom stanju predsednika! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2020, 12:44

SNIMAK PUTINA OBIŠAO SVET: Nakon njega svi govore o zdravstvenom stanju predsednika! (VIDEO)

Englezi stoje iza svega

Ruski predsednik, Vladimir Putin, je u sredu tokom video sastanka imao napad kašlja, što je izazvalo brojne spekulacije o njegovom zdravlju, posebno u zapadnim medijima, nakon čega je Kremlj demantovao da prvi čovek Ruske Federacije ima zdravstvenih problema.

Ruski predsednik se mučio da završi rečenicu dok je razgovarao sa najvišim zvaničnicima o finansijskim problemima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojima se država suočava, izazvanim virusom kovid-19, piše brotanski Dejli mejl i naglašava da je video kasnije montiran tako da je Putinovo kašljanje izgledalo manje ozbiljno u verziji koju je objavila njegova kancelarija.

Predsednik se izvinio i nastavio sastanak gotovo bez pauze, stoji u saopštenju Kremlja.

Putin je u video pozivu razgovarao sa ruskim ministrom finansija, Antonom Siluanovim, i drugim visokim zvaničnicima kada je napad kašlja počeo.

Izgovorio je "oprostite" i više puta je stavljao desnu ruku na usta dok se trudio da nastavi dalje, napisao je Dejli mejl.

Britanski tabloid spekuliše da, uprkos tome što Rusija ima na raspolaganju dve vakcine, jednu je primila i Putinova ćerka Katerina, on najverovatnije nije primio nijednu.

Poslednjih meseci ostao je u velikoj meri izolovan nakon što je u aprilu bio u kontaktu sa zaraženim lekarima u jednoj moskovskoj klinici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTIN BOLESTAN? Nije mogao da prestane da kašlje, nastala je panika u Rusiji, a Kremlj pokušao da SVE ZATAŠKA (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Nov.2020

Kremlj je bio primoran da porekne da je Vladimir Putin u sredu imao zdravstvenih problema nakon što je imao napad kašlja tokom sastanka vlade koji je prikazan na televiziji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.