Ruski selektor prekinuo konferenciju da se javi Putinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2018, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski selektor prekinuo konferenciju da se javi Putinu

Kada Vladimir Putin zove ne postoji propušteni poziv a najnoviji dokaz za to viđen je na pres konferenciji nakon meča Rusije i Saudijske Arabije (5:0) kada je selektor domaćina Stanislav Čerčesov izašao da bi se javio na telefon.

Ruski strateg je u jednom trenutku izašao sa konferencije za novinare da bi obavio izuzetno važan poziv.

"Zvao me je upravo šef države da mi čestita i rekao mi da prenesem timu njegove pohvale, te da nastavimo da igramo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovaj način", rekao je Čerčesov, prenosi Blic.

Ovo su reči koje je izabrao da podeli sa prisutnim novinarima i pokazao koliko Rusi ozbiljno shvataju ovaj ššampionat, a u prilog tome ide i govor koji je Putin održao na otvaranju 21. ššampionata sveta.

Selektor se zatim osvrnuo na igru reprezentativaca i poručio da ne oseća nikakav pritisak.

"Juče sam bio opušten, a opušten sam i danas jer poznajem svoje igrače. Zadovoljstvo je raditi s njima. Svaki trener zavisi od svojih igrača i pre svega zato sam opušten. Znao sam da će ispuniti naše ciljeve. Zašto bih bio pod stresom", ne ostavlja nikakvu dilemu 54-godišnji stručnjak.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ruski selektor prekinuo konferenciju da se javi Putinu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jun.2018

Kada Vladimir Putin zove ne postoji propušteni poziv a najnoviji dokaz za to viđen je na pres konferenciji nakon meča Rusije i Saudijske Arabije (5:0) kada je selektor domaćina Stanislav Čerčesov izašao da bi se javio na telefon...Ruski strateg je u jednom trenutku izašao sa konferencije za novinare...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.