Rusija će isporučiti Srbiji avijacionu tehniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija će isporučiti Srbiji avijacionu tehniku

Rusija će isporučiti Srbiji avijacionu tehniku, a ugovor je potpisan za vreme posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu, potvrdio je danas direktor za međunarodnu saradnju kompanije „Rosteh" Viktor Kladov.

"Ova godina je počela uspešno. Već je potpisan niz sporazuma sa inostranim partnerima, ukljucujući tri za vreme posete Putina Srbiji", rekao je Kladov za Sputnjik.

Odgovarajući na pitanje o nomenklaturi ugovora, on je rekao da se radi o „različitoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tehnici, uključujući avijacionu".

Izvor u vojnom sektoru Rusije je saopštio agenciji da se radi o lovcima MiG-29.

U oktobru 2017. godine Rusija je isporucila Srbiji prvih šest lovaca MiG-29.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rusija će isporučiti Srbiji avijacionu tehniku

Izvor: RTS, 15.Feb.2019

. Direktor za međunarodnu saradnju kompanije "Rosteh" Viktor Kladov potvrdio je da će Rusija isporučiti Srbiji avijacionu tehniku, a ugovor je potpisan za vreme posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.