Rusi Ispaljivali rakete sa podmornica, iz aviona

Izvor: Mondo, 11.Okt.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi Ispaljivali rakete sa podmornica, iz aviona

Po naredbi predsednika Rusije Vladimira Putina, danas su održane vežbe ruskih strateških nuklearnih snaga, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane Rusije.

Foto: youtube/screenshot/Odo Puiu Events

"Vežba strateških nuklearnih snaga održana je 11. oktobra 2018. godine po naredbi predsednika Rusije i vrhovnog komandanta Vladimira >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Putina", navodi se u saopštenju koje prenosi TAS S.

MO Rusije dodalo je da su ruske podmornice i avioni ruskog vazduhoplovstva vežbali ispaljivanje raketa iznad Barencovog i Ohotskog mora.

U saopštenju se navodi da je ruski sistem ranog uzbunjivanja od balističkih raketa detektovao sva današnja lansiranja i uspešno prosledio podatke u komandne centre, prenosi TAS S.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.