Putin se zahvalio Vladi: Radili ste dobro zbog Medvedeva

Izvor: B92, 07.Maj.2018, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin se zahvalio Vladi: Radili ste dobro zbog Medvedeva

Ruski predsednik Vladimir Putin zahvalio je Vladi, koja prema ustavu u ponedeljak podnosi ostavku pošto će Putin biti inaugurisan za još jedan mandat.

To je rekao novinarima pres sekretar Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi TASS.

"U nedelju uveče predsednik se sastao sa članovima ruske vlade. U obraćanju Putin je zahvalio članovima kabineta i vladinim zvaničnicima za rezultate postignute u suočavanju sa zadacima stavljenim pred Rusiju", rekao je Peskov. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On je naveo da je Putin kazao da je "kabinet dobro radio zahvaljujući premijeru Dmitriju Medvedevu".

Ruska agencija podseća da je još uvek aktuelna vlada sa Medvedevim na čelu formirana 2012. i da je u međuvremenu pretrpela manje izmene.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putin se zahvalio Vladi: Radili ste dobro zbog Medvedeva

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2018

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin zahvalio je Vladi, koja prema ustavu u ponedjeljak podnosi ostavku pošto će Putin biti inaugurisan za još jedan mandat...To je rekao novinarima pres sekretar Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi TASS..."U nedjelju uveče predsjednik se sastao sa članovima ruske...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.