Putin salu punu obaveštajaca pitao „Jeste li se uplašili?“

Izvor: Večernje novosti, 20.Feb.2020, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin salu punu obaveštajaca pitao „Jeste li se uplašili?“

Predsednik Rusije u govoru na Lubjanki govorio o osiguranju bezbednosti tokom obeležavanja 75 godišnjice Pobede u Drugom svetskom ratu Predsednik Rusije Vladimir Putin održao je kolegijum Federalne službe bezbednosti. Tom prilikom govorio je o zadacima koje stoje pred ovom službom u narednom periodu.„Da sumiramo rad po ključnim pravcima. Hajde da razgovaramo o glavnim zadacima u bliskoj budućnosti?“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rekao je ruski lider.Pročitajte još: Erdogan i Putin nisu postigli sporazum: Da li bi Idlib mogao da bude najstravičnija HOROR priča 21. veka?Tada je došlo do problema sa mikrofonom - počeo je da odzvanja. Dok su popravljali mikrofon, predsednik se našalio: „Uplašili ste se?“.Putin je u govoru na Lubjanki govorio o osiguranju bezbednosti tokom obeležavanja 75 godišnjice Pobede u Drugom svetskom ratu.(rs.sputniknews.com)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Rat kroz objektiv 1941-1945"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2020

Povodom 75. godišnjice pobede nad fašizmom, u Ruskom domu večeras otvorena je izložba fotografija sovjetskog fotoreportera Anatolija Arhipova "Rat kroz objektiv 1941-1945"...Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko, tim povodom je rekao da su ratne fotografije iz veliko otadžbinskog rata...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.