Izvor: Blic, 15.Feb.2022, 17:03

Putin razgovarao sa Šolcom: Rusija ne želi rat, NATO je već jednom pokrenuo rat u Evropi, napao je Jugoslaviju

Rusija ne želi rat u Evropi i ne može da zažmuri na to kako SAD i NATO "sasvim slobodno i u svoju korist" tumače princip nedeljive bezbednosti, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin na konferenciji za novinare posle razgovora sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom u Moskvi.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Čak i u periodu visokih cena i nestašica, snabdevali smo Nemačku gasom po cenama određnim dugoročnim ugovorima

Izvor: Vostok.rs, 15.Feb.2022

Rusija je, čak i u periodu visokih kursnih cena i nestašica, nastavila da snabdeva Nemačku gasom po cenama određnim dugoročnim ugovorima, rekao je Vladimir Putin na konferenciji za novinare posle rusko-nemačkih razgovora. „Godine 2021. Nemačkoj je isporučeno 50,7 milijardi kubnih metara...

Nastavak na Vostok.rs...

Putin podsetio Šolca da je NATO već jednom pokrenuo rat u Evropi protiv Jugoslavije

Izvor: Vostok.rs, 15.Feb.2022

Predsednik Vladimir Putin podsetio je da je NATO već jednom pokrenuo rat u Evropi protiv Jugoslavije. „Što se tiče rata u Evropi, gospodin savezni kancelar (Olaf Šolc) je upravo rekao da ljudi njegove generacije, ja pripadam ovoj generaciji, teško mogu da zamisle bilo kakav rat u Evropi. Ovo...

Nastavak na Vostok.rs...

Putin: Rusija ne želi rat u Evropi; Ukrajina: Rusija najavljuje povlačenje iz Minskih sporazuma

Izvor: Radio 021, 15.Feb.2022

Rusija ne želi rat u Evropi i ne može da zažmuri na to kako SAD i NATO "sasvim slobodno i u svoju korist" tumače princip nedeljive bezbednosti, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.