Putin oštro upozorio: Ne pokušavajte

Izvor: B92, 24.Feb.2022, 08:34

Putin oštro upozorio: "Ne pokušavajte"

Predsednik Rusije Vladimir Putin upozorio je u specijlanom obraćanju rano jutros sve one koji bi eventualno mogli da se umešaju u situaciju u Ukrajini.

"Sada nekoliko veoma važnih reči za one koji bi mogli biti u iskušenju da se umešaju u događaje koji se dešavaju: ko god pokuša da nas ometa, štaviše, da stvori pretnje našoj zemlji i narodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treba da zna da će odgovor Rusije biti trenutan i da će vas dovesti do takvih posledica sa kojima se nikada u svojoj istoriji niste suočili", upozorio je on.

Putin je rekao da su sve neophodne odluke donete i da se nada da će njegovu poruku imati ko da čuje.

Podsetimo, ruski predsednik je noćas doneo odluku o specijalnoj vojnoj operaciji u Donbasu. Šef države istakao je da planovi Rusije ne uključuju okupaciju Ukrajine.

Eskalacija situacije u Donbasu počela je 17. februara. Ukrajinska vojska je počela intenzivno da granatira pozicije Donjecke i Luganske narodne republike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putin: Nekoliko veoma važnih reči za one koji bi mogli biti u iskušenju da se umešaju u događaje koji se dešavaju

Izvor: Vostok.rs, 24.Feb.2022

Predsednik Vladimir Putin upozorio je u specijalnom obraćanju rano jutros sve one koji bi eventualno mogli da se umešaju u situaciju oko Ukrajine.   (function() { VK.Widgets.Post(\"vk_post_-181214296_11555\", -181214296, 11555, \'b5ll9SfzP_vcx3V9TX-8Vk2sjrub\'); }()); „Sada...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.