Putin naredio vežbu ruskih strateških nuklearnih snaga

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2018, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin naredio vežbu ruskih strateških nuklearnih snaga

Po naredbi predsednika Rusije Vladimira Putina, u četvrtak su održane vežbe ruskih strateških nuklearnih snaga, Po naredbi predsednika Rusije Vladimira Putina, u četvrtak su održane vežbe ruskih strateških nuklearnih snaga, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Rusije. "Vežba strateških nuklearnih snaga održana je 11. oktobra 2018. godine po naredbi predsednika Rusije i vrhovnog komandanta >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Vladimira Putina", navodi se u saopštenju koje prenosi TASS. MO Rusije dodalo je da su ruske podmornice i avioni ruskog vazduhoplovstva vežbali ispaljivanje raketa iznad Barencovog i Ohotskog mora.PROČITAJTE JOŠ: PROCENA STRUČNjAKA: Amerikancima treba barem 500 raketa da obore „Sarmat“ U saopštenju se navodi da je ruski sistem ranog uzbunjivanja od balističkih raketa detektovao sva jučerašnja lansiranja i uspešno prosledio podatke u komandne centre, prenosi TASS.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin naredio održavanje vežbi STRATEŠKIH NUKLEARNIH SNAGA

Izvor: Blic, 12.Okt.2018

Po naredbi predsednika Rusije Vladimira Putina, u četvrtak su održane vežbe ruskih strateških nuklearnih snaga, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Rusije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.