Putin naglasio važnost produženja emitovanja RT-a u Argentini

Izvor: Vostok.rs, 02.Dec.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin naglasio važnost produženja emitovanja RT-a u Argentini

Ruski predsjednik Vladimir Putin nazvao je važnim produženje emitovanja RT-a u Argentini na španskom jeziku, što omogućava gledaocima da se upoznaju sa onim što se dešava u stvarnosti u Rusiji.
Rukovodstvo TV kanala RT i vlada Argentine potpisali su sporazum o produženju emitovanja RT na španskom jeziku javnoj televizijskoj mreži zemlje do 2022. godine. Ceremonija potpisivanja održana je u prisustvu predsednika Rusije i Argentine, Vladimira Putina i Maurisija Makrija. "Mislim da to takođe naglašava posebnu prirodu odnosa između naših zemalja, daje gledaocima Argentine priliku da se upoznaju sa onim što se dešava u Rusiji u stvarnosti", rekao je on nakon razgovora sa predsednikom Argentine.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

UDAR IZ ZAGREBA NA PUTINA I PRAVOSLAVLJE: Pod paklenom maskom Hrvati napadaju Rusiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2018

Muzičko-scenski "performans" "Dani pobune" (Riot Days) "Pusi rajot", koji sutra gostuje u Zagrebu u sklopu programa 16. Festivala filmova o ljudskim pravima (HRFF), biće, prema najavama članova ove grupe, "intrigantan, halucinatoran multimedijalni komentar Rusije (predsednika) Vladimira Putina koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.