Putin je nosio ljubičastu kravatu, a Vučić plavu: Evo šta simbolizuju boje oko vrata dvojice državnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin je nosio ljubičastu kravatu, a Vučić plavu: Evo šta simbolizuju boje oko vrata dvojice državnika

Povodom dolaska ruskog predsednika Vladimira Putina u zvaničnu posetu Srbiji, imali smo priliku da vidimo i boje kravata koja su dvojica predsednika odabrala za ovaj susret. One su važne za svakog političara i imaju bitno značenje.

U svetu političara i biznismena postoje boje kravate koje dolaze u obzir, i druge poput zelene koje se smatraju neprikladnim. Predsednik Ruske federacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vladimir Putin prilikom jučerašnje posete Srbiji nosio je ljubičastu kravatu, dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nosio kravatu plavu boju.

Šta predstavljau predstavljaju te zvanične boje kravata državnih zvaničnika i kakvog su značenja imale prilikom susreta Putina i Vučića?

Naime, tamniji tonovi utiču na izgradnju poverenja, a svetliji crveni tonovi kravata povezuju se s kreativnošću.

Ljubičasta boja kravate, koju je nosio Putin, daje primat kreativnosti i sigurnosti.

Plava boja kravate koju je nosio Vučić šalje umirujuću poruku. Plava boja nas asocira na nebo i more - dakle, na lepe stvari koje čine da se osećamo sigurno i bude kreativnost. Takođe pokazuje samopouzdanje i pomaže mu da ostavi snažniji prvi utisak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.