Putin i Zelenski razgovarali o konfliktu na istoku Ukrajine

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Jul.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Zelenski razgovarali o konfliktu na istoku Ukrajine

Ruski predsjednik Vladimir Putin i predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski tokom prvog zajedničkog telefonskog poziva u četvrtak razgovarali su o konfliktu na istoku Ukrajine, saopštio je Kremlj, prenosi AFP agencija.  Kancelarija ukrajinskog predsjednika saopštila je da je oslobađanje 24 ukrajinska pomorca koje od novembra drži Rusija, bilo ključno pitanje tokom poziva. "Razgovarali su o pitanjima regulisanja konflikta na jugoistoku Ukrajine i zajedničkom radu na povratku...
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

PUTIN I ZELENSKI PRIČALI PRVI PUT U ŽIVOTU: A evo o čemu su razgovarali ruski i ukrajinski predsednik

Izvor: Kurir, 11.Jul.2019

Ruski predsednik Vladimir Putin i njegov novi ukrajinski kolega Vladimir Zelenski razgovarali su o sukobu na istoku Ukrajine u prvom telefonskom razgovoru, saopštio je danas Kremlj.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.