Putin i Makron o Siriji, Ukrajini

Izvor: RTS, 02.Jan.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Makron o Siriji, Ukrajini

Ruski predsednik Vladimir Putin i predsednik Francuske Emanuel Makron razgovarali su telefonom o situaciji u Siriji, ali i o krizi u Ukrajini, saopštio je Kremlj.
Vladimir Putin i Emanuel Makron su "podrobno razgovarala o sirijskom pitanju u svetlu sporazuma o uspostavljanju ustavnog komiteta koji su lideri Rusije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Turske, Nemačke i Francuske postigli u Istanbulu 27. oktobra 2018. godine".

Putin i Makron su, takođe, razmenili stavove o krizi u Ukrajini "uzevši u obzir provokaciju koju je Kijev izveo u Kerčkom moreuzu 25. novembra 2018.", navodi Kremlj.
Uz to, predsednici Francuske i Rusije su, u telefonskom razgovoru, poželeli jedan drugom srećnu Novu godinu, dodaje se u saopštenju, prenosi Tas.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Sirija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin i Makron o situaciji u Siriji i Ukrajini

Izvor: RTS, 02.Jan.2019

Ruski predsednik Vladimir Putin i predsednik Francuske Emanuel Makron razgovarali su telefonom o situaciji u Siriji, ali i o krizi u Ukrajini, saopštio je Kremlj. Jelisejska palata navodi da je Makron Putina pozvao da zaštiti Kurde i da Moskva što pre oslobodi uhapšene ukrajinske mornare. ...

Nastavak na RTS...

Putin i Makron razgovarali o situaciji u Siriji i Ukrajini

Izvor: Vostok.rs, 02.Jan.2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin i njegov francuski kolega Emanuel Makron razgovarali su telefonom o rešavanju sirijske krize, saopštila je pres-služba Kremlja. „Detaljno su razmotreni problemi u vezi sa rešavanjem sirijske krize. Pre svega problemi u kontekstu sporazuma o formiranju ustavnog...

Nastavak na Vostok.rs...

Putin i Makron o Siriji, Ukrajini, Kurdima

Izvor: B92, 02.Jan.2019

Ruski predsednik Vladimir Putin i predsednik Francuske Emanuel Makron razgovarali su telefonom o situaciji u Siriji i o krizi u Ukrajini, saopštio je Kremlj...Jelisejska palata navodi da je Makron Putina pozvao da zaštiti Kurde i da Moskva što pre oslobodi uhapšene ukrajinske mornare...Dva predsednika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.