Putin i Blater: Ruski fudbaleri su odlični

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Blater: Ruski fudbaleri su odlični

Predsednik Rusije Vladimir Putin sastao se u Kremlju sa bivšim prvim čovekom Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Sepom Blaterom kako bi diskutovali o Mundijalu u toj zemlji.

Blater, koji je juče gledao pobedu Portugalije nad Marokom (1:0) u Moskvi, preneo je Putinu pohvale o ruskoj reprezentaciji zbog odličnog starta na Svetskom prvenstvu i plasmana u osminu finala već posle dva kola.

"Imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo kratak razgovor, pričali smo o fudbalu i početku Mundijala. Isto tako i o pobedama Rusije", rekao je Blater, a prenosi agencija AP.

Blater, zbog korupcijskog skandala u FIFA, trenutno služi šestogodišnju kaznu van fudbala koja ističe 21. oktobra 2021. i zato mora da bude odvojen od zvaničnika te organizacije i svog naslednika Đanija Infantina, što je bio slučaj na stadionu Lužnjiki.

Švajcarac je Putinov gost u Rusiji i u Sankt Peterburgu gledaće sutrašnju utakmicu Brazila i Kostarike.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.