Putin: Ubrzo završetak pregovora sa Srbijom o povlašćenoj trgovini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Ubrzo završetak pregovora sa Srbijom o povlašćenoj trgovini

Ruski predsednik Vladimir Putin očekuje da će pregovori Evroazijske ekonomske unije (EEU) sa Srbijom o sporazumu o trgovinskim preferencijalima uskoro biti završeni.

"Očekujemo da će pregovori o sporazumima o preferencijalnoj trgovini sa Singapurom, Izraelom, Srbijom, i u budućnosti sa Indijom i Egiptom, uskoro biti završeni", izjavio je Putin na zasedanju Vrhovnog Evroazijskog ekonomskog saveta, a prenosi ruska agencija Tass.

Putin je, govoreći o članicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << EEU, rekao da bi one trebalo da razmotre ideju kreiranja zajedničke platne infrastrukure, što bi, kako je ocenio, poboljšalo stabilnost nacionalnih platnih sistema zemalja članica EEU, omogućavajući im da budu manje zavisne od dolara i drugih stranih valuta.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin najavio: Uskoro kraj pregovora sa Srbijom

Izvor: B92, 06.Dec.2018

Sankt Peterburg -- Ruski predsednik Vladimir Putin očekuje da će pregovori Evroazijske ekonomske unije sa Srbijom o Sporazumu o trgovinskim preferencijalima uskoro biti završeni..."Očekujemo da će pregovori o sporazumima o preferencijalnoj trgovini sa Singapurom, Izraelom, Srbijom i u budućnosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.