Putin: U centru pažnje uvek treba da bude zaštita života i zdravlja naših ljudi

Izvor: Vostok.rs, 22.Okt.2020, 15:02

Putin: U centru pažnje uvek treba da bude zaštita života i zdravlja naših ljudi

Ključna vodilja u radu, kako biznisa, tako i države, uvek treba da bude zaštita života i zdravlja građana Rusije u periodu pandemije, izjavio je ruski lider Vladimir Putin.
 „U centru pažnje uvek treba da bude zaštita života i zdravlja naših ljudi. To je apsolutno ključna vodilja, na bazi koje treba da se organizuje posao u periodu pandemije“, rekao je Putin na kongresu Ruske unije industrijalaca i preduzetnika. Predsednik je naglasio da je u ovom složnom periodu važna koordinacija rada biznisa, države i javnih organizacija. Predsednik je primetio da su procesi preporoda svetske ekonomije još uvek nestabilni. „Štaviše, ekonomija se može suočiti sa novim oštrim problemima. Epidemiološka situacija je složena. U Rusiji i drugim državama raste broj obolelih virusom korona, a u jednom broju država ponovo je objavljeno takozvano „zaključavanje“: kada preduzeća, kompanije, obustavljaju svoju delatnost ili prelaze na masovni rad od kuće“, rekao je Putin.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.